Futbol Konseyi | ''Fatih Terim'den başka herkes suçlu!''

Hürriyet Futbol Konseyi, gündeme dair konuları tartıştı. İşte Mehmet Arslan, Güntekin Onay, Uğur Meleke ve Tümer Metin'in yorumları...

1- Son bir ayda ikinci kez dört büyükler bir arada galip gelerek haftayı kapadılar ve lider Sivas’ın ardına sıralandılar. Süper Lig mevsim normallerine dönüyor mu? Sivas’ın nefesi yarışa yeter mi?

2- BEŞiKTAŞ, ligde 6’da 6 ile ikinci basamağa tırmandı. Avcı’nın Avrupa Ligi’ndeki rotasyonu acaba olumlu sonuç mu verdi? Bireysel performans çıkışlarındaki esas sır bu mu?

3- TRABZONlu Sörloth, 9 gol, 4 asist üretti. Muriç F.Bahçe’nin lokomotifi... Falcao ve Van Persie ile kıyaslandığında acaba sır CV’ye değil, geleceğe yatırım mı?

4- G.SARAY, ikinci devresini mahkum oynadığı maçta Muslera’ya tutunarak yarışta kalabildi. Sarı kırmızılıların çıkış yolu ocak transferi mi? Onyekuru gibi isimler, sezonun kaderini değiştirebilir mi?

5- F.BAHÇE, G.Birliği karşısında 5 gollü bir galibiyet aldı ama maçta manşetleri çalan adam Ferdi’ydi. Ferdi’nin ilk 11 zamanı geldi mi? Moses iyileştiğinde Yanal’ın tercihi yine o mu olmalı?

6- HAFTA içinde dağıtılan Altın Top ödüllerini adil buldunuz mu? lionel Messi’nin Virgil Van Dijk’in önünde ödülü kazanması, Ronaldo’nun üçüncü bitirmesi sizce adaletli miydi?

Spor Haberleri

Kıbrıslı Türk sporcu Ada Şerif Sandallı, Ankara bölge binicilik şampiyonasına katıldı
Gururumuz Sedef Nergiz, Avrupa’da şampiyonluğa yürüyor
Musmer UniLeague Şampiyonu Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi
“Grönholm Metodu” oyunu LAÜ’de sahnelendi
Hüseyin Arhan ve Enis Alçıcı yarın Yenişehir Triatlonunda start alacak