Galatasaray'da dev operasyon!

Hedefte 5 isim var....

GABİGOL CİMBOM'A
Birçok forvet ile anılan Galatasaray'ın gündeme son olarak İnter'in 22 yaşındaki Brezilyalı golcüsü Gabriel Barbosa geldi.İtalyan basını, Miranda ile için İnter ile görüşen sarı kırmızılıların Gabigol için de bilgi aldığını yazdı.Geçen yıl eski kulübü Santos'ta kiralık forma giyen forvet ve forvet arkasında görev yapan 21 yaşındaki oyuncunun, kariyerine Brezilya'da devam etmek istediği ve Flamengo ile yakın temas halinde olduğu iletildi.

YILDIZLARINI DEVREYE SOKTU
Taffarel ve takımdaki Brezilyalı yıldızlarını devreye sokan Galatasaray, Flamengo seçeneğine rağmen Gabigol'un transferini bitirmek istiyor.Sarı-kırmızılılar, genç yıldızı öncelikle kiralamayı planlıyor.

SMOLOV DA MASADA
Forvet listesine geniş tutan Galatasaray'da, Fedor Smolov ismi üzerinde de çalışılması kararı alındı. 9 milyon euro'ya Lokomotiv'e giden fakat beklentilerin uzağında kalan Rus golcü için seçenekler gözden geçirildi. Yönetim, Lokomotiv'in Avrupa'nın dışında kalmasını değerlendirmek istiyor.

BİR İSİM DE SCOUT EKİBİNDEN: FELIPE VIZEU
Forvete bir değil iki takviye yapmak isteyen Terim'in önüne scout ekibi ise Udinese'nin sezon başında 5 milyon euro'ya aldığı Felipe Vizeu ismini getirdi. İtalya'da yılın fiyasko transferleri arasında gösterilen 21 yaşındaki oyuncunun, Galatasaray'da kendisini bulabileceğine dikkat çekildi. Gremio'nun istediği Felipe Vizeu için Galatasaray'ın Udinese'ye satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapabileceği scout ekibinin raporunda yer aldı.

MURIEL KİRALIK GİTTİ
Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Muriel'in yeni takımı açıklandı Sevilla kulübü resmi internet sitesinden Muriel'in, Fiorentina'ya kiralandığını duyurdu. 27 yaşındaki Kolombiyalı santrfor'un ismi son dönemde özellikle İspanyol basınında Galatasaray'la anılıyordu.

EMRE MOR HAREKATI
Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Emre Mor savaşı çıktı. Sarı-kırmızılı ekip, uzun süredir genç yıldızı kadrosuna katmak istese de son dönemde Emre ile Fenerbahçe daha çok anılıyordu. Hatta sarı-lacivertli yönetim, transferi bitirmek için gün sayıyordu. Ali Koç yönetimi, son olarak Emre'ye karşılık Ozan Tufan ve 2 milyon euro önermişti. Ancak Emre Mor'u ezeli rakibine kaptırmak istemeyen Galatasaray da yeniden devreye girme kararı aldı.

ÜSTÜNE PARA İSTEDİ
İki takımın karşı karşıya gelmesini fırsat bilen Celta Vigo'nun rakamı 5 milyon euro'ya çıkardığı bilgisi geldi. Cimbom bunun üzerine kontra bir teklifle İspanyolların karşısına çıktı.Emre Mor karşılığında Garry Rodrigues'i vermeyi öneren Galatasaray yönetimi, üstüne de 5 milyon Euro para istedi. İspanyollar bu ilginç teklif karşısında düşünmek için süre istediler. 2016'da yıldızı parlayan ve Borussia Dortmund gibi Avrupa'nın önemli kulüplerinden birinde forma giyen Emre Mor ardından Celta Vigo'ya transfer olmuştu.

SAVUNMAYA MARCANO
Stoper bölgesinde Maicon'un satış listesinde yer alması ve Ozan'ın İngiltere'ye gitme ihtimali karşısında sarı-kırmızlı yönetim stoper konusunda da arayışlarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılı kulüp son olarak Roma'nın İspanyol stoperi Ivan Marcano'yu gündemine aldı.

ŞANS BULAMADI
Porto'dan bedelsiz bir şekilde Roma'nın yolunu tutan Marcano, ilk devrede sadece 5 maça çıkabildi. Konstantinos Manolas, Federico Fazio ve Juan Jesus'un arkasında 4. stoper konumunda yer alan Marcano, mutsuz olduğu nedeniyle takımdan ayrılmak istiyor.

GOL DE ATIYOR
İspanya, Portekiz, Yunanistan ve Rusya tecrübesi bulunan Marcano, Porto formasıyla tam 46 maça çıkarken, 7 gol 1 asistlik performans sergiledi.

1/6