Gemikonağı’nda Silahlı saldırı: 3 yaralı

Gemikonağı’nda faaliyet gösteren kahvehanede silahlar patladı.

Gemikonağı'nda, bir mekanda yaşanan kurşunlama olayı sonucu İbrahim Güder, Behiç Kurtçebe ve Tamer Işıklar yaralandı .

Gemikonağı'nda bu akşam, saat 19.30 sıralarında, Ecevit Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kahvehane içerisinde, ismi henüz tespit edilemeyen erkek bir şahıs tarafından tasarrufunda bulanan tabanca ile ateş etmesi sonucu mekanda bulunan 3 kişi yaralandı.

Olayda yaralanan İbrahim Güder (E-41), Behiç Kurtçebe (E-55) ve Tamer Işıklar (E-52) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavileri halen sürüyor.  Olayla ilgili polis soruşturması devam ediyor.

Polis basın subaylığından yapılan açıklama şöyle:

Bu akşam, saat 19.30 sıralarında, Gemikonağı'nda Ecevit Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir kahvehane içerisinde, ismi henüz tespit edilemeyen erkek bir şahıs tarafından tasarrufunda bulanan tabanca ile henüz tespit edilemeyen sebepten dolayı ateş etmesi sonucu mekanda bulunan 3 kişi yaralanmıştır. Olayda yaralanan İbrahim Güder (E-41), Behiç Kurtçebe (E-55) ve Tamer Işıklar (E-52) kaldırıldıkları Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavileri halen sürüyor.  Olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Gündem Haberleri

Üstel: 8 Nisan’da yeni 2026 mali protokol imzalanacak
Selma Eylem, 9 yılın ardından başkanlığa veda edeceğini açıkladı
Sendikalar Meclis önünde eylem yapacak
Biri 294, diğeri bin 194 gündür kaçak olduğu ortaya çıktı
Eski sevgilinin evini bastı, darp etti, cinsel tacizde bulundu