Politis’in haberine göre, Çarşamba akşamı saat 19.30’da Poli Hirsofu’da gerçekleşen olayda, polis, aracını seyrüsefer belgesin yenilemeden kullandığı gerekçesiyle genç anneyi evinin önünde kelepçeleyerek tutukladı. Yaşananlardan korkarak ağlamaya başlayan çocuğun annesi tarafından sakinleştirmesine izin vermeyen polisin, her ikisini de ekip otosuna bindirerek, karakola götürdüğü ve saat 23.00’e kadar orada tuttuğu belirtildi.
Genç annenin, polisin kendisine uyguladığı şiddeti, güvenlik kamerası görüntüleriyle belgeleyip, Baf Polis Müdürlüğü ve diğer mercilere şikayet ettiği kaydedildi.
Polis ise kadının polise hakaret ederek, saldırdığı için tutuklandığını, aleyhine dava okunduktan sonra serbest bırakıldığını iddia ediyor.
Gündem Haberleri
Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak