Politis’in haberine göre, Çarşamba akşamı saat 19.30’da Poli Hirsofu’da gerçekleşen olayda, polis, aracını seyrüsefer belgesin yenilemeden kullandığı gerekçesiyle genç anneyi evinin önünde kelepçeleyerek tutukladı. Yaşananlardan korkarak ağlamaya başlayan çocuğun annesi tarafından sakinleştirmesine izin vermeyen polisin, her ikisini de ekip otosuna bindirerek, karakola götürdüğü ve saat 23.00’e kadar orada tuttuğu belirtildi.
Genç annenin, polisin kendisine uyguladığı şiddeti, güvenlik kamerası görüntüleriyle belgeleyip, Baf Polis Müdürlüğü ve diğer mercilere şikayet ettiği kaydedildi.
Polis ise kadının polise hakaret ederek, saldırdığı için tutuklandığını, aleyhine dava okunduktan sonra serbest bırakıldığını iddia ediyor.
Gündem Haberleri
Üstel: 8 Nisan’da yeni 2026 mali protokol imzalanacak
Selma Eylem, 9 yılın ardından başkanlığa veda edeceğini açıkladı
Sendikalar Meclis önünde eylem yapacak
Biri 294, diğeri bin 194 gündür kaçak olduğu ortaya çıktı
Eski sevgilinin evini bastı, darp etti, cinsel tacizde bulundu