Girne Belediyesi ve Girne Gençlik Kulübü Sos Gençlik Evi yararına etkinlik düzenlendi

Girne Belediyesi, Girne Gençlik Kulübü işbirliğinde, SOS Gençlik Evi yararına “Birlikte umut olalım” temasıyla etkinlik düzenledi.

Girne Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, yiyecek-içecek ve el işi stantlarının bulunduğu etkinlikte, Tetra, Arabent, Random, Sevgi ile Togay, Ogan ve Yankı müzik grupları sahne aldı, Dance Fit Studio ile Dans Show isimli gruplar dans gösterisi sundu.

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü etkinlikte yaptığı konuşmada,  SOS Çocuk Köyü Derneği’nin yardım ve bağışlarla ayakta durduğuna dikkat çekti. Güngördü, gençleri Girne Gençlik Gelişim Merkezi (GİGEM) ve Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası (KTEZO) işbirliğinde düzenlenen mesleki eğitimlere katılmaya davet etti.

Belediyeler Haberleri

Değirmenlik Sadık Cemil Stadyumu’nda 23 Nisan coşkusu
23 Nisan, Değirmenlik’te kutlandı
Karavezirler, Kıbrıs Türk Belediye Başkanları Derneği yönetimini kabul etti
Kalavaç Kültür ve Sanat Festivali, 19 Nisan’da yapılıyor
13'üncü Yiğitler Gafgarıt Festivali’ne yoğun ilgi…