“Girne bu akşam itibariyle kapanacakmış gibi görünüyor”

Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, hükümetle görüşmeler yaptıklarını belirterek; Bakanlar Kurulunun, Esentepe’den; Karşıyaka’ya kadar tam kapanma yönünde karar almasının beklendiğini belirtti.

Lapta Belediye Başkanı Mustafa Aktuğ, BRT ekranlarına katılarak ‘kapanma’ konusunda açıklamalarda bulundu.

Alsancak Belediye Başkanı Fırat Ataser ile toplantı halinde olduklarını belirten Aktuğ, merkezi hükümetle görüşmeler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bakanlar Kurulu, Esentepe’den; Karşıyaka’ya kadar olan bölgenin bu akşam itibariyle tam kapatılması yönünde karar üretecek gibi görünüyor” dedi.

Ataser ile kendisinin önceliklerinin sağlık olduğunu belirten Aktuğ, “Bölgemizden, esnafta çok eleştiri alıyoruz. Siyasete dönük de eleştiriler alıyoruz. Biz eleştiriye açığız ama sağlıklı siyaseti karıştıran arkadaşlar var. Vakaların tüm Girne’ye bizden dağıldığı net…” şeklinde konuştu.

Gündem Haberleri

"Enflasyon rakamları piyasadaki pahalılığı yansıtmıyor"
Kamuda yetkili 5 sendika Maliye Bakanlığı'nda eyleme gidiyor
Erhürman-Holguin görüşmesi bugün gerçekleşecek
Meteoroloji Dairesi'nden Karada ve denizde fırtına uyarısı!
5 gün boyunca yer yer sağanak bekleniyor