Görevden alma ve atamalar devam ediyor

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bazı kamu görevlerinde değişiklik yapıldığı açıklandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bazı kamu görevlerinde değişiklik yapıldığı açıklandı. Resmi Gazete’de yayınlanan açıklamalara göre, görevden alma ve atama kararları şu şekilde gerçekleşti:

Görevden Alma Kararları:

  1. Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarı olarak görev yapan Ozan Özüyanık, 23 Ocak 2025 itibarıyla görevden alındı.
  2. Tarım Dairesi Müdürü görevini yürüten Ercan Akberzurumlu, 23 Ocak 2025 itibarıyla görevden alındı.
  3. İçişleri Bakanlığı Sosyal Konut Müdürü görevinde bulunan Ergin Erçoğan, 23 Ocak 2025 itibarıyla görevden alındı.
  4. İçişleri Bakanlığı İskan ve Rehabilitasyon Dairesi Müdürü olarak görev yapan Serdar Kırcıoğlu, 23 Ocak 2025 itibarıyla görevden alındı.
  5. İçişleri Bakanlığı Muhaceret Dairesi Müdürü görevini yürüten Erhan Akar, 23 Ocak 2025 itibarıyla görevden alındı.

Atama Kararları:

  1. Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Müsteşarlığına, 23 Ocak 2025 tarihi itibarıyla Ercan Akberzurumlu atandı.
  2. İçişleri Bakanlığı Sosyal Konut Müdürlüğüne, 23 Ocak 2025 itibarıyla Erkan Baştaş atandı.
  3. İçişleri Bakanlığı İskan ve Rehabilitasyon Dairesi Müdürlüğüne, 23 Ocak 2025 itibarıyla Ercan Beşerler atandı.
  4. İçişleri Bakanlığı Harita Dairesi Müdürlüğüne, 23 Ocak 2025 tarihi itibarıyla Serdar Kırcıoğlu atandı.

Gündem Haberleri

Bir yılı aşkın süredir kaçak yaşıan zanlı 7 gün tutuklu kalacak
Hafta sonu sağanak yağmur ve yer yer fırtına bekleniyor
Maviş: Karma evliliklerden doğan çocukların hak mücadelesi AİHM gündemine alındı
Dinçyürek, Devlet Laboratuvarı inşaatında inceleme yaptı
"Hükümet yaşanan her krizin bedelini emekçilere ve dar gelirlilere ödetiyor"