Görevli polisi darp etti

Mahkemeye şort ile girmeye çalışan Görkem Güvener, görevli polis memuru Mustafa Mendeli tarafından dışarıya çıkarılmaya çalışınca çıldırdı.

Gamze PİR BAYKUR

Mağusa Kaza Mahkemesi'nde olaysız gün geçmiyor. Geçtiğimiz günlerde 3 basın mensubunun saldırıya uğramasının ardından dün sabah da Mağusa Kaza Mahkemesi’nde görevli bir polis memuru saldırıya uğradı ve darp edildi. Mahkemeye şort ile girmeye çalışan Görkem Güvener, görevli polis memuru Mustafa Mendeli tarafından dışarıya çıkarılmaya çalışıldı. 

Mahkemeye alınmayınca saldırdı

Mahkemeye girişinin engellenmesine sinirlenen Görkem Güvener, görevli polis memuruna saldırdı. Yaşanan saldırının ardından ise mahkeme hücrelerine indirilmek istenen Güvener, hem polisi darp etti hem de kendi başını beton balkon korkuluklarına vurdu. Ardından ise “Beni soyup başımı duvara vurdular” diyerek görevli polise iftira attı. Güçlükle zapt edilen Güvener, mahkeme hücrelerine indirildi ardından ise polis müdürlüğü’ne götürüldü.

 

Gündem Haberleri

Vadili-İnönü İlkokulu’na yıldırım düştü
Yılmaz Sadıkoğlu hayatını kaybetti
Sağlıkta Türkiye–KKTC hattında güçlü iş birliği sürüyor
4 kg uyuşturucuyla yakalanan zanlılar cezaevine gönderildiler
"İhtiyat Sandığı’na 14 milyar TL borç ödensin"