Gözyaşlarına boğuldular

Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu bölgesinde 24 yaşındaki üniversite öğrencisi kıza tecavüz ettiği öne sürülen Ürdün uyruklu Moawia Al Awavdah ile suçla bağlantılı tutuklanan Anas Hayajneh, dün teminat talebi ile yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı

Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu bölgesinde 24 yaşındaki üniversite öğrencisi kıza tecavüz ettiği öne sürülen Ürdün uyruklu Moawia Al Awavdah ile suçla bağlantılı tutuklanan Anas Hayajneh, dün teminat talebi ile yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Polis bulguları aktardı

Girne Adli Şube’de görevli polis çavuşu Üzeyir Koçer, zanlıların Karaoğlanoğlu bölgesinde 30 Nisan, saat 03.00 sıralarında meydana gelen “ciddi darp, cinsel tecavüz ve zorla alıkoyma” suçlarından tutuklandıklarını söyledi.

Polis çavuşu Üzeyir Koçer, yaşanan olayda zanlı Anas Hayajneh’in S.K isimli 24 yaşındaki kızın arkadaşlarını evden çıkarıp kapıyı kapattığını, zanlı Moawia Al Awavdah’in genç kadının ağzını kapatıp zorla yatak odasına götürdüğünü ve daha sonra zanlı Annas’ın yardımı ile tecavüz ettiğini belirtti.

Polis çavuşu Üzeyir Koçer, genç kadının çığlık atması üzerine eve zorla giren arkadaşlarının Moawia Al Awavdah’ı genç kadının üzerinden aldığını kaydetti. 

Olayın ardından müştekinin şikâyetçi olduğunu kaydeden polis, müştekinin doktor kontrolünden geçirildiğini, vücudunda darp, kollarında bası izi ve genital bölgesinde zorlama olduğuna dair rapor alındığını söyledi

Haberin devamı için tıklayınız

Gündem Haberleri

"Enflasyon rakamları piyasadaki pahalılığı yansıtmıyor"
Kamuda yetkili 5 sendika Maliye Bakanlığı'nda eyleme gidiyor
Erhürman-Holguin görüşmesi bugün gerçekleşecek
Meteoroloji Dairesi'nden Karada ve denizde fırtına uyarısı!
5 gün boyunca yer yer sağanak bekleniyor