Polisin bahse konu şahsı durdurması ve kendisine trafik kontrolü yapacağını söylemesi üzerine, söz konusu kişinin polise küfretmeye ve sözlü bir şekilde saldırmaya başladığını yazan Alithia, polisin kendisini tutuklayacağını söylemesi üzerine ise, yüzünden yumruklamaya başladığını kaydetti.
40 yaşındaki kişinin yakalandığını ve gözaltına alındığını ifade eden gazete, polisin ise hastaneye kaldırıldığını ekledi.
TARİHİ ESER KAÇAKÇILIĞI OLAYLARI
Aynı gazetede yer alan başka bir haberde ise, Rum polisinin 2012’den 2017’ye kadar 59 tarihi eser kaçakçılığı olayını araştırdığı belirtildi.
Rum Adalet Bakanı İonas Nikolau’nun, Ekologlar Hareketi milletvekillerinden Yorgos Perdikis’in ilgili sorusu üzerine bu açıklamayı yaptığını kaydeden gazete, Nikolau’nun, 59 olaydan 31’i için cezai kovuşturma yapıldığını söylediğini de ekledi.
Güney Kıbrıs Haberleri
"Kıbrıs için endişe edilecek bir durum yok"
Güney Kıbrıs’taki minibüs kazasında 10’u öğrenci 13 kişi yaralandı
Hristodulidis: "Türkiye adaya ne getirirse getirsin, Kıbrıs’ta "işgalci" güçtür"
Hristodulidis: Herhangi bir operasyonun parçası olmaya niyetimiz yok
600 civarında Kıbrıs vatandaşı Körfez ülkelerinde mahsur kaldı