Güneyde futbolcunun eşine kelepçe

Doksa Katokopias futbol takımı Brezilyalı oyuncusu Luis Carlos’un eşinin, kızını okuldan almaya giderken gözaltına alındığı bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, bölgede devriye gezen iki polisin, kadından kimlik bilgilerini gösteren bir belge istediğini yazdı. 

İngilizce ve Yunanca bilmediğinden polislerle anlaşamayan kadının, yanında kimlik bilgilerinin olduğu bir belge olmadığı için gözaltına alındığını kaydeden gazete, kadının, hakkında gerekli bilgilerin edinilmesi üzerine polis merkezine götürülmeden serbest bırakıldığını belirtti. 

Habere göre, daha sonra polisten yapılan açıklamada, son zamanlarda bölgede kaçak yabancı uyrukluların bulunduğuna dair bilgiler olduğu için olayın bu tür bir boyut aldığı belirtildi. 

Öte yandan kadının yaşananlardan dolayı polise şikayette bulunduğunu aktaran gazete, polisin de, olayın bağımsız bir birim tarafından araştırılması için Hukuk Dairesi’ne başvurduğunu belirtti. 

 

Güney Kıbrıs Haberleri

Cami kursunda 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar!
"Türkiye’yle ilgili AB üyesi 27 ülkenin izlediği politikayı sürdüreceğiz"
1 yılda 4 bin 749 öğrenci şiddet olaylarına karıştı
Kıbrıslı Rumların yüzde 14,9’u fakirlik tehlikesinde
Rum Basını: Görüşüyorlar ama "Eli boş"