Güngör tutuklu yargılanacak

Göçmenköy’de düzenlenen operasyonda tutuklanan Suat Güngör ve Sinan Dilim dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı

Evrim KAMALI

 Göçmenköy’de düzenlenen operasyonda tutuklanan Suat Güngör ve Sinan Dilim dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarılırken, ilk etapta tutuklanan Vural Bozlar ise suçsuz olduğu anlaşılarak mahkemeye çıkarılmadan serbest kaldı.

Polis bulguları aktardı

Mahkemede yeminli şahadet veren Murat Döşenci, 23 Mayıs’ta saat 22.00’de narkotik ekibi tarafından Kızılay Göçmen Evleri’nde pusu görevi yaptıkları esnada, zanlı Sinan Güngör’ün, Vural Bozlar’ın evinden çıkan Sinan Dilim’in birbirlerine bir şey verdiklerinin görüldüğünü söyledi. Polis memuru, zanlı Güngör’ün üzerinde yapılan aramada bir gram hintkeneviri olduğuna inanılan uyuşturucu madde bulunarak emare alındığını yineledi. 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak