Güngördü, sporcu Torlak’ı kabul etti

Güngördü, Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu tarafından Fransa’da düzenlenecek Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’nda orta boy sıklette KKTC adına yarışacak olan Temel Torlak ve antrenörü Yasin Haznedaroğlu’nu kabul etti.

Nidai Güngördü kabulde yaptığı konuşmada, sporun gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tuttuğuna ve sağlıklı bireyler yetişmesini sağladığına işaret ederek, spor yapılmasının desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Nidai Güngördü, bireysel olarak yapılan sporların ülkemizde hak ettiği yerde olmadığını belirterek, vücut geliştirme dalında yurt dışında başarılar elde eden Cevat Yıldız ile Emre Özkaram’ın gençlere iyi bir örnek olduğuna dikkat çekti.

Güngördü, her iki sporcunun da Girne’den yetiştiğine ve kentin uluslararası tanıtımına büyük katkı yaptığına ve Temel Torlak’ın da aynı başarıyı yakalayacağına inancının tam olduğuna vurgu yaptı.Güngördü ayrıca önümüzdeki günlerde Fransa’da düzenlenecek olan Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’na katılacak olan Temel Torlak’a başarılar diledi.

Belediyeler Haberleri

“XX. Evvel Zaman İçinde Lurucina Panayırı” bir kez daha yoğun ilgiyle karşılandı!
35 iş yeri denetlendi, 8 işletmeye uyarı verildi
3. Dilekkaya Hellim Festivali, 6 Eylül’de yapılıyor 
Yonca Kavşağı ile Yusuf Çocuk Ltd. arasındaki yolda temizlik çalışmaları devam ediyor
Girne Belediyesi’nden Sosyal Konut Bölgesi’ne yeni park düzenlemesi