Güzelyurt akm yenileniyor

Güzelyurt Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi İlave ve Tadilat Projesi için sözleşme imzalandı.

Gersa Counstruction Ltd. direktörü Savaş Gerçek ile Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar tarafından imzalanan sözleşmeye göre, AKM’nin 20 Aralık’a kadar tamamlanması gerekiyor.

AKM İlave ve Tadilat Projesi kapsamında 90 m² olan mevcut fuaye bölümü büyütülerek, 270 m²’ye çıkarılacak. Salonun çatısına özel yalıtım malzemesi kullanılarak çatıda su yalıtım membranı oluşturulacak.

Güzelyurt Belediyesi çağdaş belediyecilik kapsamında bedensel engelli vatandaşların salonun girişine kadar girebilmelerini sağlayacak yeni bir düzenleme yapacak. Engelli vatandaşların kullanacağı bir de tuvaletin ekleneceği projeyi, yüklenici firma 90 günde teslim edecek.

Yaklaşık 650.000 TL maliyetli Projenin finansmanı, TC Kalkınma ve Ekonomi Ofisi’nin katkısı ile Belediyenin öz kaynaklarından sağlanacak.

Gündem Haberleri

Zanlıların hesaplarındaki toplam para 694 bin doları buldu
Polisi darp edip hakaret eden sanığa 48 bin TL para cezası!
Arıklı: Araç muayene istasyonları Bakanlar Kurulu’nda görüşülecek
Atan: Dünyada fiyatı düşüyor, bizde akaryakıta zam geliyor!
Gökçebel: Bekirpaşa Lisesi'ndeki öğretmenleri sindirme anlayışına sessiz kalmayacağız