Haberatör’e Teşekkür

“KKTC Uluslararası Katılımlı Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi" tarafından Haberatör Gazetesi'ne yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür belgesi verildi.

Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu ve Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde “Tedavide Alternatif Yaklaşımlar: Yeni Umutlar” sloganıyla gerçekleşen “KKTC Uluslararası Katılımlı Alkol ve Madde Bağımlılığı Kongresi” önceki gün sona erdi. Kapanış oturumunda Kongreye katkı koyanlara teşekkür belgeleri ve plaketler takdim edildi.

Haberatör Gazetesi'ne olarak kongreye yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür belgesi verildi. Teşekkür Belgesi Doç.Dr. Hüda Hüdaverdi tarafından Haberatör Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Eş’e takdim edildi.

Gündem Haberleri

Hayat pahalılığı kararnamesi ile ilgili dava 9 Nisan’a ertelendi
Uyuşturucuyu 3 bin TL’ye aldığını itiraf etti
Ülkeden ihraç edilecekler
Boşanma aşamasında olduğu eşini bıçakladı
Meclis önündeki eylemde tansiyon yüksek!