"Haberleri ihbar kabul ettik, soruşturma emri 3 gün önce verildi"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Güzelyurt’taki yabancı işçilere yönelik sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sadık Gardiyanoğlu, Güzelyurt’taki yabancı işçilere yönelik sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı.

Bakan Gardiyanoğlu, “Güzelyurt bölgesindeki narenciye işçileri ile ilgili değerli basınımızda çıkan haberleri direk ihbar olarak aldık. Bakanlığımıza oradaki çalışanlardan herhangi bir resmi şikayeti olmamasına rağmen, basınımızda çıkan tüm haberleri, iddiaları ve konuşulanları direk olarak soruşturma emri tarafımdan ilgili müdürüme 3 gün önce verilmiştir. Yarın bu konu ile ilgili bulgularımızı, yapacaklarımızı ve takip edeceğimiz unsurları kamuoyu ile paylaşacağız.” ifadelerini kullandı.

Gündem Haberleri

"Hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor"
Şenkaya: 200 milyon Euro Güney'e kaydı
KTOEÖS LTL önünde okul müdürüne açılan soruşturmayı eleştirdi
Banka çalışanları hakim karşısında!
Polisin dur emrine uymadı, polislere çarptı