Harmancı: “Görevlimiz darp edildi”

Lefkoşa Belediye Başkanı Mehmet Harmancı sosyal medya hesabından “Çalışma Bakanımızı sever sayarım ama bugün yaşananları affetmeyeceğiz” ifadelerini kullanarak tepkisini gösterdi.

Mehmet Harmancı’nın açıklaması…

Çalışma Bakanımızı sever sayarım ama bugün yaşananları affetmeyeceğiz. Defin işleri görevlimiz çalışma bakanı şoförü tarafından darp edilmiştir. Sivil araba ile belediye kabristanlığına şoförü ile gelen Sn. Saner’in şöförü cenaze arabasının girişini engellememesi için uyarılmış ve cevap olarak görevlimize, çalışma arkadaşımıza yumruk atmıştır. Kamera kayıtları vardır.

Bu ülke babanızın çiftliği değildir, voyvodalığınıza geçit vermeyeceğiz. Görüntülerde sol üste gelen siyah arabadır. Şemsiyesi ile geçen kişi hizasında darp yaşanmıştır. 

Gündem Haberleri

Üstel: Kıbrıs Türk halkı tehditlerle, silahlanmayla ve tarihi çarpıtan söylemlerle haklarından vazgeçirilemez
“Su geçirmez kapılar açıktı”
Soma'da maden ocağında göçük: 5 işçi hayatını kaybetti
Zeki Çeler: KIB-TEK’te yaşananların siyasi sorumluluğu hükümettedir