Haspolat’ta yangındaki ölü ve yaralının ismi açıklandı!

Haspolat’ta saat 03.00 sıralarında bir apartmanında girişindeki merdiven boşluğunda çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetmişti. Polis, hayatını kaybeden ve yangında yaralanan şahsın adını açıkladı.

Haspolat’ta saat 03.00 sıralarında bir apartmanında girişindeki merdiven boşluğunda çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetmişti. Polis, hayatını kaybeden ve yangında yaralanan şahsın adını açıkladı.

Polisten verilen bilgiye göre, yangında 24 yaşındaki Derrick Bamfo AMPOMAH hayatını kaybetti, 24 yaşındaki Jonathan Maukle ADJABENG ise yalandı.

ADJABENG’in tedavisi Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin Cerrahi Servisi’nde devam ediyor.

Öte yandan, yangın dolayısıyla merdiven boşluğunda muhafaza edilen valizler ile içerisindeki muhtelif kıyafetler, iki adet jeneratör, güvenlik kamerası kabloları, 10 adet elektrik kesici sigorta ve elektrik panosu, 1 adet tüp gaz yanarak zarar görürken, çıkan duman ve ısıdan dolayı ise tüm binanın duvarları islendi.

Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.

Gündem Haberleri

Ekinci: Zorunlu askerlikte Güney Kore modelini tartışmalıyız
Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü trafiğe kapatılacak
"40 bin TL’lik ödemeler 15 Kasım’dan önce, 13. maaşlar 20 Aralık’a kadar yapılacak"
Türkiye Cumhuriyeti’nden Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 100 bin dolarlık katkı
Arıklı: YDP bir defaya mahsus nisaba destek verecek