Hasta adam Adem Ljajic

Beşiktaş'ın yıldızı Adem Ljajic, bonservisinin alınmasının ardından adeta kayıplara karıştı. 3 gündür serum verilen orta saha, Trabzonspor maçı öncesi antrenmanlara çıkamıyor.

Beşiktaş’ta Adem Ljajic krizi büyüyor… Geçen sezon 1 milyon 250 bin Euro'ya kiralanan ardından da 6.5 milyon Euro'ya bonservisi alınan yıldız isim adeta kayıplara karıştı.

Geçen hafta 69. dakikada oyuna dahil olduğu Başakşehir maçında dökülen 28 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor karşılaşması öncesi yüksek ateş ve bademcik enfeksiyonu nedeniyle antrenmanlara çıkamıyor.

YALÇIN 11'E ALMAYACAK

Hastalığı sebebiyle serum tedavisi gören ve bu hafta takımla çalışamayan Adem Ljajic'in Trabzonspor maçının kadrosunda olup olmayacağı yarın netleşecek.

Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın iyileşmesi durumunda bile 28 yaşındaki orta saha oyuncusunu ilk 11'de oynatması beklenmiyor. Özel hayatına dikkat etmediği iddia edilen ve bu sezon 25 maçta 4 gol, 7 asistlik bir performans ortaya koyan Ljajic'in sezon sonu gönderilmesi de gündemde

Spor Haberleri

Sonay Adem "Mücadele ve Dostluk" turnuvası yapılıyor
Metin Turunç İstanbul’da zafere ulaştı
“Demir Yumruk” Metin Turunç, Ünvan Maçı İçin İstanbul’da Ringde
Deniz Turan, AJP Türkiye Jiu-Jitsu Şampiyonası’ndan madalyalarla döndü
Fenerbahçe, Jose Mourinho ile yollarını ayırdı!