Hayvan Üreticileri eylemde Bakanlığa yumurta fırlattı

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, hayvancılık sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çekmek amacıyla Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı önünde eylem yaptı.

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği, hayvancılık sektöründe yaşanan sorunlara dikkat çekmek amacıyla Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı önünde eylem yaptı.

Hükümeti istifaya çağıran ve bakanlık binasına zorla giren eylemciler, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığına yumurta attı, kapısına süt ve gübre bıraktı.

Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği binasından başlatılan yürüyüşle bakanlık önüne gelen birlik üyeleri, ülkedeki yem problemine işaret etti, kaliteli kaba yeme ihtiyaç duyulduğu belirtti.

Bakanlık önünde “Bizim bitişimizin sebebi sensin, senin gidişinin sebebi de biz olacağız a bakan” yazılı pankart açan ve “gabak doğrayan” eylemciler, KKTC, TC ve birlik bayrakları taşıdı. Bakanlık önündeki eylemde davul zurna da çalındı.

Gündem Haberleri

Üçlü görüşme sona erdi
Arıklı: Girne'ye göz dikenler Larnaka ve Limasol'u kaybetmeyi de göze almalı
UBP’nin “Vizyon ve Proje Çalıştayı” geniş katılımlı istişare süreciyle başlıyor
Hasipoğlu: Yeni asgari ücret kesinleşti, teşvik paketi yarından itibaren devrede
Kazada motosiklet sürücüsü ağır yaralandı