Hayvanlar hastalanmaya ve ölmeye başladı

Geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağışlar yüzünden sular altında kalan ve büyük zarara uğrayan Dörtyol Ağıllar Bölgesindeki hayvancılar perişan

Geçtiğimiz günlerde tüm yurtta etkili olan sağanak yağışlar yüzünden sular altında kalan ve büyük zarara uğrayan Dörtyol Ağıllar Bölgesindeki hayvancılar perişan. Hatırlanacağı üzere sağanak yağışlar sonrası Köprülü Göletine ulaşan su, Dörtyol ve Korkuteli köylerini birbirinden ayıran dere yatağının taşmasına, ardından ise Dörtyol Ağıllar Bölgesinin sular altında kalmasına neden olmuştu.

Sular altında kalan ağıllar bölgesindeki hayvancılar küçükbaş hayvanlarını mandıralardan tahliye ederken, büyükbaş hayvanlarını ise mandıralarda bırakmak zorunda kalmıştı. Yaşanan felaketin ardından bazı hayvancıların küçükbaş hayvanları hastalanarak ölmeye başladı. Hayvancılar ise ölümlerin artacağını belirtti.

Haberin devamı için tıklayınız...

Gündem Haberleri

Hasan Küçük anjiyo oldu
Bengihan: Pazartesi tüm kesimler ve gücümüzle Meclis'teyiz!
Sınavlar yarın yapılacak
Hükümet Ankara yolcusu
Bıçaklı: “Bu yasayı geçirmeye çalışırlarsa eylemler artarak devam eder”