Hırsızlıktan biri 16 yaşında toplam 3 kişi tutuklandı!

Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde bulunan bir binadan 208 adet çift sürmeli alüminyum pencere, muhtelif markalarda 37 adet 24 KW’lık klima, binaya ait elektrik kabloları ve bir adet jeneratöre ait parçaları çalan 3 kişi tutuklandı.

Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde bulunan bir binadan 208 adet çift sürmeli alüminyum pencere, muhtelif markalarda  37 adet 24 KW’lık klima, binaya ait elektrik kabloları ve bir adet jeneratöre ait parçaları çalan 3 kişi tutuklandı.

 Polisin açıklaması şöyle:

“01-20 Şubat 2024 tarihleri arasında, Lefkoşa’da Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde bulunan bir binanın kapısı açılarak içeriye girilmiş ve içerisinden 208 adet çift sürmeli alüminyum pencere, muhtelif markalarda  37 adet 24 KW’lık klima, binaya ait elektrik kabloları ve bir adet jeneratöre ait parçalar hasara uğratarak yerinden sökülerek çalınmıştır.”

Gündem Haberleri

Özersay: Bazı kamu çalışanları mesai saatleri içerisinde ikinci iş yapıyor
Meslek liseleri için başvurular bugün başlıyor
Amcaoğlu: 30 yıllık altyapı yol haritasını oluşturuyoruz
"Hakan Fidan’ın açıklamalarından memnun değilim"
Bilbay Eminoğlu, bugün Lefkoşa’da toprağa verilecek