Hristodulidis, karantinaya alındı

Kıbrıs Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, Korona testi pozitif çıkan bir çalışma arkadaşıyla yakın temaslı olması sebebiyle dün öğleden sonra karantinaya girdi.

Kıbrıs Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis, Korona testi pozitif çıkan bir çalışma arkadaşıyla yakın temaslı olması sebebiyle dün öğleden sonra karantinaya girdi.

Güneydeki haber kaynakları, Dışişleri Bakanı Nikos Hristodulidis’in, yakın çalışma arkadaşlarından birinin Korona testinin pozitif çıkmasından ötürü dün akşam üzerinden itibaren karantinaya girdiğini bildirdiler.

Hristodulidis’in de test yaptırdığı ve sonuçlarını beklediği belirtilen haberde, Hristodulidis’in 14 günlük karantinadan çıkmadan önce iki test daha yaptıracağının altı çizildi.

Güney Kıbrıs Haberleri

"Kıbrıs için endişe edilecek bir durum yok"
Güney Kıbrıs’taki minibüs kazasında 10’u öğrenci 13 kişi yaralandı
Hristodulidis: "Türkiye adaya ne getirirse getirsin, Kıbrıs’ta "işgalci" güçtür"
Hristodulidis: Herhangi bir operasyonun parçası olmaya niyetimiz yok
600 civarında Kıbrıs vatandaşı Körfez ülkelerinde mahsur kaldı