“Hükümetin bozulmasında, protokolün etkisi yoktur”

TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit dörtlü hükümetin bozulması ve yeni kurulan UBP-HP koalisyon hükümetine dair değerlendirmelerde bulundu.

Toplumcu Demokrasi Partisi Genel Başkanı, eski Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, dörtlü koalisyon hükümetinin bozulması ve UBP-HP Hükümeti’nin kurulması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Haberci köşe yazarı Erçin Şahmaran’ın sorularını yanıtlayan Özyiğit şunları dile getirdi:

“MÜZAKERECİLİK YAPARAK,  DEVLET TECRÜBESİ KAZANILMAZ”

“Ülkede bir belirsizlik ve huzursuzluk var. Hükümet bir an önce sorunların üzerine gitmeli. Dokunulmazlıklar konusunda adı geçen milletvekilleriyle ilgili polise ilk suç duyurusunda bulunan benim. Kudret hoca, bu arkadaşların dokunulmazlıkları kalktığı zaman suç duyurusunda bulundu.

Serdar bey, kurulan Denktaş üniversitesine arazi verildiğini açıkladı. Bu ülkede hangi üniversitelere neler verildi de, kimsenin sesi çıkmadı. Yenişehir de bir arazi yurt yapımı için verildi. Mahalleli istemedi. Biz de destek verdik iptal oldu. Orası için ilgili şirket Rum tarafındaki mal sahibini bulup, satın aldı, burayı Türkleştirdi. Uluslararası koçanı var artık. Bunlar basın önünde tartışılmadan, çözülebilirdi.

Haberin devamı için tıklayınız

Gündem Haberleri

KTMMOB Yönetim Kurulu görev dağılımını yaptı
"Harcırahlar ödenmezse, Ercan’da grev var"
Kasaplar Birliği Başkanlığı'na Raşit Şenkaya getirildi
İlseven: Yeni bir peşkeş daha
Gazimağusa sakinlerinden Nafiya Tekbıyık hayatını kaybetti.