İhraç edildi sahte kimlikle geldi

KKTC’den ihraç edildikten yıllar sonra ülkeye kaçak olarak giriş yapan Süleyman Kaçar tespit edilerek tutuklandı. Zanlı, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı

KKTC’de ihraç edildikten yıllar sonra ülkeye kaçak olarak giriş yapan Süleyman Kaçar, tespit edilerek tutuklandı. Zanlı, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. 

Polis bulguları aktardı

Girne Adli Şube’de görevli polis, zanlının 15 Ocak 2019 tarihinde tespit edilerek gözaltına alındığını söyledi. Polis, zanlının 2012 yılı içerisinde sahte evrak düzenleme, tedavüle sürme suçlarından dolayı yargılanıp hapis cezası aldığını ve aynı yıl içerisinde ülkeden ihraç edildiğini belirtti. Polis, önceki gün aldıkları bilgi üzerine zanlının ülkede olduğunu öğrendiklerini ve Girne’de tespit ederek tutukladıklarını ifade etti. 

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

Evinde iki canlı mermi bulunan 19 yaşındaki zanlı teminatla serbest bırakıldı
Samedcan Küçük’ten 27 Eylül’den bu yana haber alınamıyor
Meclis’te karma oyun kaldırılması oy çokluğuyla kabul edildi
Zeki Çeler: TDP alternatif partidir, TDP halkın meclisteki sesi olacak
Üstel: Karma oyun kaldırılması halkın oy kullanmasını kolaylaştıracak