İki kişi hayatını kaybetti

Bafra’da sakin 53 yaşındaki Oluş Alacan ile Akdeniz’de sakin 59 yaşındaki Bostan Kırar aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Bafra’da sakin 53 yaşındaki Oluş Alacan ile Akdeniz’de sakin 59 yaşındaki Bostan Kırar aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Gazimağusa’da faaliyet gösteren bir eğlence mekânında bulunan Bafra sakini 53 yaşındaki Oluş Alacan, aniden fenalaştı. Olay yerine çağrılan 112 sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen Alacan kurtarılamadı. İlk fiziki incelemede herhangi bir şüpheli dış etkiye rastlanmadığı açıklanırken, ölüm sebebinin otopsi ile netleşeceği ve soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

Çamlıbel’de Laden Sokak üzerinde ise Akdeniz’de sakin 59 yaşındaki Bostan Kırar, kullandığı kamyoneti Alpet Petrol İstasyonu yakınlarında seyir hâlindeyken aniden rahatsızlandı. Aracını durdurup yola indiği sırada çevreden geçen kişilerin durumu fark etmesi üzerine bölgeye ambulans çağrıldı. Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Kırar, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İlk muayenede darp ya da cebir izi bulunmadığı belirtilirken, kesin ölüm nedeninin otopsi ile tespit edileceği açıklandı.

Polis, her iki olayla ilgili soruşturmaların devam ettiğini duyurdu.

Gündem Haberleri

Tutuklu arkadaşlarını görmek amacıyla mahkemeye gelince polis tarafından tutuklandı
“Foto Şık” olarak tanınan fotoğrafçı Mehmet Şık, son yolculuğuna uğurlandı
Sınır kapısında 11 kilo kuzu etiyle yakalanan zanlı teminatla serbest bırakıldı
Eski kız arkadaşının evine girip kıyafetlerini kesti
74 yaşındaki Hasan Hilmi Ersözler hayatını kaybetti