İsias Otel soruşturması kapsamında bir mühendis “adli kontrol” şartıyla serbest bırakıldı

İsias Otel soruşturması kapsamında 3 aydır aranan ve binanın mühendislerinden biri olduğu öğrenilen şahsın, dün tutuklandığı, ardından da “adli kontrol” şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından enkaza dönen ve 35’i Kıbrıs kafilesinden olmak üzere toplamda 65 kişiye mezar olan Adıyaman’daki İsias Otel’e ilişkin Türkiye’de süren soruşturmada, 3 buçuk aydır hakkında yakalama kararı bulunan bir mühendis dün tespit edilerek tutuklandı, ardından da “adli kontrol” şartıyla serbest bırakıldı.

Söz konusu gelişme, Kıbrıs’ın kuzeyindeki hukuk camiasında tedirginliğe yol açtı. Yaklaşık 3 buçuk aydır aranan ve binanın inşaat mühendislerinden biri olduğu ifade edilen şahıs ile ilgili Savcılığın “yaşını” gerkeçe gösterek, ispati vücut ve yurtdışı yasağını içeren adli kontrol talep ettiği, mahkemenin de bunu kabul ederek serbest bıraktığı öğrenildi.

Gündem Haberleri

Zeki Çeler: Bu seçim halk için dönüm noktası olacak
Alper Haliloğlu evinde rahatsızlanarak hayatını kaybetti
Dikelya sahilinde insan kafatası parçası bulundu
Üstel: 40 bin TL'lik ikramiyeleri yarın ödüyoruz!
LAÜ Psikoloji Bölümü Dünya Ruh Sağlığı Gününde Atölye Çalışması Gerçekleştirdi