İskele-Ercan ana yolunda akaryakıt yüklü tanker devrildi

İskele-Lefkoşa ana yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yakıt tankeri yoldan çıkarak devrildi. Kaza sonucu yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İskele-Lefkoşa ana yolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği yakıt tankeri yoldan çıkarak devrildi. Kaza sonucu yaralanan sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza nedeniyle yol içerisine sızan akaryakıtın temizlenmesi ve tankerin kaldırılması çalışmaları nedeniyle yol tedbir amaçlı Gönendere yol kavşakları arası çift yönlü olarak trafik akışına kapatılırken, her iki yöne gidecek sürücüler için ulaşım Gönendere köy içerisinden sağlanıyor.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza bugün saat 10.45 sıralarında meydana geldi.

Ahmet Karaaslan, yönetimindeki LL 239 plakalı yakıt tankeriyle İskele-Lefkoşa ana yolu üzerinde Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada dikkatsizliği ve ihmalkarlığı sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan yoldan çıkarak devrildi.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle yol içerisine sızan akaryakıtın temizlenmesi ve tankerin kaldırılması çalışmaları nedeniyle yol tedbir amaçlı Gönendere yol kavşakları arası çift yönlü olarak trafik akışına kapatıldı. Her iki yöne gidecek sürücüler için ulaşım Gönendere köy içerisinden sağlanıyor.

Polisin kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Gündem Haberleri

Tutuklu arkadaşlarını görmek amacıyla mahkemeye gelince polis tarafından tutuklandı
“Foto Şık” olarak tanınan fotoğrafçı Mehmet Şık, son yolculuğuna uğurlandı
Sınır kapısında 11 kilo kuzu etiyle yakalanan zanlı teminatla serbest bırakıldı
Eski kız arkadaşının evine girip kıyafetlerini kesti
74 yaşındaki Hasan Hilmi Ersözler hayatını kaybetti