Kadınlar UEFA Şampiyonlar Ligi'nde para ödülü artacak

Kadınlar UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gelecek sezondan itibaren kulüplere dağıtılacak toplam para ödülü, 24 milyon euro'yu bulacak.

UEFA'dan yapılan açıklamada, gelecek sezon yeni bir formatla düzenlenecek Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde, kulüplere yapılacak ödemelerde büyük artış olacağı belirtildi.

Maçların yayın hakları ve sponsorluk anlaşmalarında yaşanan gelişmelerden dolayı gelecek sezon şampiyonaya katılacak ekiplere, bugünkü para ödülünün dört katına tekabül eden toplam 24 milyon avro ödeme yapılacak.

Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde 2021-2022 sezonundan itibaren 16 takımın grup aşamasında yer aldığı yeni bir format uygulanacak. Bu sezon sadece final maçında uygulanacak Video Yardımcı Hakem (VAR) sistemi ise gelecek sezon çeyrek finalden itibaren başlayacak.

Spor Haberleri

Türkiye Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu gözaltına alındı
“TFF ve Türkiye Cumhuriyeti’nden dışa açılım konusunda destek bekliyoruz”
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı
‘Demir Yumruk’ İstanbul’u sallamaya gidiyor
Sprint Yarışmaları’nda dereceye girenler belli oldu