Kagawa'dan Galatasaray sözleri.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Mirin, Kagawa ve Burak Yılmaz'ın imza töreninde açıklamalarda bulundu. Daha sonra söz futbolculara gelirken Kagawa, Nagatomo ve Galatasaray ile ilgili konuştu.

"Buraya geldiğim için çok mutluyum. İlk geldiğim günden beri herkes beni çok iyi karşıladı.Elimden gelenin en iyisini yapıp Beşiktaş'la birlikte yukarılara çıkacağız. İstanbul muhteşem bir şehir. Nagatomo ile daha önce konuşmuştuk, sürekli bana İstanbul'un ne kadar güzel olduğundan bahsediyordu."

"Özellikle yemekler muhteşem. Denizi de var. Burayı çok sevdim.Nagatomo ile karşılaşacağımız Galatasaray maçını sabırsızlıkla bekliyorum.Takımda da beklediğim gibi harika bir atmosfer var. Taraftarlar muhteşem, stat muhteşem. Nagatomo ile karşılaşacağımız maçı dört gözle bekliyorum. O maçta gücümüzü göstereceğiz."

.

"Dün Nagatomo ile birlikteydik. Nerede ne yapılır, ne yenir, ne içilir, bununla ilgili konuştuk. Nagatomo'yu ve takımını yenip gücümüzü göstereceğiz.Hiç tahmin edemeyeceğim, rüyamda bile göremeyeceğim bir başlangıç oldu.Önemli olan ilk maçta 2 gol atmak değil, devamını getirebilmek. Elimden gelenin fazlasını yapacağım."

1/3