Kazada yaralanan Süleyman Soyutok, hayata tutunamadı

Dikmen Dr. Fazıl Küçük Caddesi üzerinde 23 Ocak’ta meydana gelen kazada araçta yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan Süleyman Soyutok, dün akşam hayatını kaybetti.

Dikmen Dr. Fazıl Küçük Caddesi üzerinde 23 Ocak’ta meydana gelen kazada araçta yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan Süleyman Soyutok, dün akşam hayatını kaybetti.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre kaza, 23.01.2023 tarihinde saat 01.00 sıralarında, meydana gelmişti.

Doğuş Sancak (E-23) yönetimindeki EA07AYY plakalı araç ile Lefkoşa istikametinden Dikmen istikametine doğru seyrettiği sırada yolun sağından çıkarak takla atması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan araçta yolcu olarak bulunan Dikmen'de sakin Süleyman Soyutok (E-26), tedavi görmekte olduğu Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nde, 21.02.203 tarihinde saat 20.00 sıralarında yaşamını yitirdi.

 Soruşturma devam etmektedir.

Gündem Haberleri

"KKTC’nin acil olarak reform ve tedbirlere ihtiyacı var"
58 paket köpek maması ve ziynet eşyası çalındı
Müsteşar Hüseyin Cahitoğlu 5 gün daha tutuklu kalacak
5 kaçak daha yakalandı
“Temel hedef, Kıbrıs sorununun çözümüdür”