Keti Klerides’in cenaze töreni bugün gerçekleştirilecek

Güney Kıbrıs’taki DİSİ partisinin kurucusu ve eski Rum Yönetimi Başkanlarından Glafkos Klerides’in dün 76 yaşında hayatını kaybeden kızı Keti Klerides’in cenaze töreni bugün gerçekleştirilecek.

Güney Kıbrıs’taki DİSİ partisinin kurucusu ve eski Rum Yönetimi Başkanlarından Glafkos Klerides’in geçtiğimiz gün 76 yaşında hayatını kaybeden kızı Keti Klerides’in cenaze töreni bugün gerçekleştirilecek.

Fileleftheros gazetesi DİSİ partisi tarafından yapılan açıklamaya dayanarak, geçmişte DİSİ milletvekili olan Keti Klerides’in cenaze töreninin saat 10’da “Agios Konstantinos ve Eleni” kilisesinde yapılacağını yazdı.

Cenaze konuşmasını DİSİ Başkanı Annita Dimitriyu’nun yapacağını yazan gazete, cenazeye çelenk gönderilmesi yerine Keti Klerides anısına “Arodafnusa” isimli palyatif bakım merkezine bağışta bulunulması çağrısı yapıldığını kaydetti.

Haberde Rum Yönetimi Başkanı Nikos Hristodulidis’in Keti Klerides’in ölümünden derin üzüntü duyduğunu belirttiği ve tüm siyasi partilerin de Klerides’in hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalar yaptıkları da ifade edildi.

Güney Kıbrıs Haberleri

Cami kursunda 8 yaşındaki çocuğa cinsel istismar!
"Türkiye’yle ilgili AB üyesi 27 ülkenin izlediği politikayı sürdüreceğiz"
1 yılda 4 bin 749 öğrenci şiddet olaylarına karıştı
Kıbrıslı Rumların yüzde 14,9’u fakirlik tehlikesinde
Rum Basını: Görüşüyorlar ama "Eli boş"