Kılıçdaroğlu: Seçimi 2. turda mutlaka kazanacağız

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne ilişkin CHP Genel Merkezi'nde Millet İttifakı'nın diğer liderleriyle birlikte basın açıklaması yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan bütün iftira ve hakaretlerine rağmen beklediği sonucu alamamıştır. Hiç kimse bir oldu bittiye heveslenmesin. Seçim balkonda kazanılmaz. Veriler şu anda akmaya devam ediyor. Milletimiz ikinci tur diyorsa başımızın üstüne. Bu seçimi ikinci turda mutlaka ama mutlaka kazanacağız. Herkes bunu görecek. Geçici sonuçlar şunu göstermiştir ki Erdoğan toplumdan beklediği güvenoyunu alamamıştır. Toplumdaki değişim talebi yüzde 50'nin üzerindedir. AK Parti'deki oy kaybını da bu gerçek göstermektedir." ifadelerini kullandı. 

Kılıçdaroğlu ikinci tur için, "Biz önümüzdeki 15 gün boyunca Türkiye için milletimizle beraber bu ülkeye hakkı hukuku ve adaleti getirmek için her türlü mücadeleyi yapacağız. Halkımız emin olsun, mutlaka ama mutlaka kazanacağız ve bu ülkeye demokrasiyi getireceğiz." diye konuştu.

Türkiye Haberleri

"Terörsüz Türkiye" için tarihi düzenleme TBMM'de kabul edildi
Üsküdar Belediye Başkanı ve 5 kişi gözaltına alındı
TBMM'de KKTC'nin adının değiştirilmesi önerisi reddedildi
Çömez: BM Genel Sekreteri temsilcisinin hazırladığı taslakta Türk askerinin adadan çekilmesi isteniyor
Erdoğan: Erhürman’ın zirvede bulunması çok anlamlıydı