Mağusa’da kıskaçlık bahanesi ile tartıştığı eşini darp eden Ü.Ö, eşinin polise şikayette bulunması üzerine tutuklandı.
Zanlı bugün “Ciddi darp”, “Kadına şiddet” suçlamaları ile Mağusa Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarıldı.
Hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlanması nedeni ile zanlı teminata bağlandı.
POLİS SORUŞTURMASINI TAMAMLADI
Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Emin Özbilen mahkemede verdiği ifadesinde, zanlının 13 Aralık 2021 tarihinde sabah saatlerinde Mağusa’da eşi ile birlikte yaşadığı ikametgahında kıskançlık yüzünden aralarında çıkan tartışma nedeni ile eşinin boğazını eli ile sıkıp sol yanağına tokat atmak sureti ile ciddi şekilde darp ettiğini açıkladı. Olayın polise 14 Aralık tarihinde bildirildiğini belirten Özbilen, Ü.Ö’nün eşinin doktor kontrolünden geçirilip darp raporunun temin edildiğini, zanlının aynı gün tespit edilerek tutuklandığını açıkladı.
Zanlı hakkında yürütülen soruşturmanın tamamlandığını ve zanlının aleyhindeki suçlamaları kabul etmediğini belirten Özbilen, zanlı Ü.Ö’nün yargılanıncaya dek teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanması, seyahat belgelerine el konulması, zanlının haftanın 1 günü en yakın polis karakolunda ispatı vücutta bulunması, 5 bin TL nakdi teminat yatırması ve KKTC vatandaşı 2 kefilin 50 bin TL mablağlı kefalet senedi imzalaması koşulu ile yargılanıncaya dek serbest bırakılmasına emir verdi.