Kolombiya'da ölenlerin sayısı 13'e çıktı

Kolombiya'nın güneyindeki Narino yönetim bölgesinde, Pasto ile Tumaco kentlerini bağlayan otoyolda meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı 13'e yükseldi.

Ulusal Karayolu Güvenliği Ajansı Direktörü Alejandro Maya, sosyal paylaşım hesabından yaptığı açıklamada, olayda ölen aralarında 7 aylık bir bebeğin de bulunduğu 13 kişi için büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

RCN televizyonuna konuşan Narino Valisi Camilo Romero ise bölgedeki arama çalışmalarının Ulusal Afet ve Risk Yönetimi Birliği (UNGRD) ekiplerinin desteğiyle sürdüğünü ifade etti.

Sağanağın etkili olduğu bölgede, otoyolun "Şeytan Burnu" olarak bilinen kesiminde meydana gelen toprak kayması bir yolcu otobüsünü vadinin içine sürüklemişti.

Kurtarma ekipleri, felakette aralarında iki kadın ve iki çocuğun da bulunduğu 10 kişinin cesetlerine ulaşmış, arama çalışmalarına havanın kararması ve yağış nedeniyle ara verilmişti.

 

Dünya Haberleri

İsrail genel seçimlerinde Netanyahu'suz hükümet kurulabilir
Trump: Ben tecavüzcü değilim, kimseye tecavüz etmedim, ben bir pedofili değilim
Trump: İran mali olarak çöktü
Trump: "Savaş bitmeye çok yakın"
Netanyahu: Lübnan’a saldırılar devam edecek