Koop-Sen’in süresiz grevi 7. gününde Turizm Bakanlığı önünde sürecek

Koop-Sen'in, Koop Süt, Zirai Levazım ve Binboğa Yem’de başlattığı süresiz grev, yedinci gününde Turizm Bakanlığı önünde sürecek.

Kooperatif Görevlileri Sendikası’nın (Koop-Sen), Koop Süt, Zirai Levazım Kooperatifi ve Binboğa Yem Kooperatifi’nde başlattığı süresiz grev, eylemin 7. gününde yarın sabah saat 08.00’de Turizm Bakanlığı önünde devam edecek.

Koop-Sen, grevin altıncı gününde Başbakan Yardımcılığı ve ilgili bakanlık önünde eylem yaptı. Sendika Başkanı Mehmetali Güröz, haklardan geri adım atmayacaklarını vurgulayarak, grevin kooperatiflerin yaşaması ve topluma hizmet vermesi amacıyla sürdürüleceğini belirtti.

Koop-Sen, eylemlerini yarın yeniden kooperatiflerin bağlı olduğu Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı önüne taşıyacak.

Öte yandan Güröz, perşembe günü Kooperatif Merkez Bankası’nda grevde olacaklarını kaydetti.

Gündem Haberleri

Tutuklu arkadaşlarını görmek amacıyla mahkemeye gelince polis tarafından tutuklandı
“Foto Şık” olarak tanınan fotoğrafçı Mehmet Şık, son yolculuğuna uğurlandı
Sınır kapısında 11 kilo kuzu etiyle yakalanan zanlı teminatla serbest bırakıldı
Eski kız arkadaşının evine girip kıyafetlerini kesti
74 yaşındaki Hasan Hilmi Ersözler hayatını kaybetti