Kordonboyu projesinin altyapı çalışmalarında sona gelindi

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, Kordonboyu projesinin altyapı çalışmalarının sonuna geldiklerini söyledi.

Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, Kordonboyu projesinin altyapı çalışmalarının sonuna geldiklerini söyledi.

Başkan Şenkul, “Kordonboyu projemizde oldukça zamanımızı alan altyapı çalışmalarının sonuna geldik ve çok daha hızlı ilerleyeceğimiz zemin döşeme işlemine başladık. Kordonboyu projesi kapsamında Atatürk Büstü önündeki yol yatağını değiştirerek Girne’mize yeni bir meydan kazandırıyoruz” dedi.

“Sürekli sorulan Atatürk büstü ne olacak sorusuna da bu paylaşım vesilesi ile cevap verelim” diyen Şenkul, şöyle devam etti:

“Atatürk Büstümüz Kordonboyu Meydanı’nın en güzel yerinde yer almaya tabi ki devam edecek. Aramızda kalsın ama Kordonboyu çok güzel oluyor.”

Gündem Haberleri

Ekinci: Zorunlu askerlikte Güney Kore modelini tartışmalıyız
Lefkoşa Dr. Fazıl Küçük Bulvarı pazar günü trafiğe kapatılacak
"40 bin TL’lik ödemeler 15 Kasım’dan önce, 13. maaşlar 20 Aralık’a kadar yapılacak"
Türkiye Cumhuriyeti’nden Kayıp Şahıslar Komitesi’ne 100 bin dolarlık katkı
Arıklı: YDP bir defaya mahsus nisaba destek verecek