Koronavirüse yakalandığı tespit edilen ilk profesyonel futbolcu Timo Hübers oldu

Spor dünyası koronavirüse tedbir almak için dünya çapında birçok önlem alıyor. Maçların ertelenmesi, iptali, seyircisiz oynanması, maç öncesi tokalaşmama gibi birçok önlem alınmasına rağmen koronavirüs, futbolu da vurdu.

Almanya'da Bundesliga 2 takımlarından Hannover 96'da forma giyen 23 yaşındaki Timo Hübers'in koronavirüs testleri pozitif çıktı.

Türk asıllı teknik direktör Kenan Koçak'ın çalıştırdığı Hannover 96'da oynayan stoper Hübers, böylece koronavirüse yakalanan ilk profesyonel futbolcu olarak kayıtlara geçti.

Kulüp, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Futbolcumuz Timo Hübers'te koronavirüs testi pozitif çıktı. 23 yaşındaki genç oyuncunun enfeksiyondan bu yana hiçbir takım arkadaşıyla fiziksel teması olmadığı için takımın diğer oyuncularına bulaşma ihtimali bulunmuyor" açıklaması yapıldı.

Timo Hübers, karantina altına alındı ve tedavisine başlandı.

Hannover 96✔@Hannover96

#H96-Profi Timo #Hübers ist positiv auf das #Corona-Virus getestet worden. Da der 23-Jährige seit der Ansteckung keinen Kontakt zu seinen Teamkollegen hatte, ist nicht davon auszugehen, dass sich Mitspieler bei ihm infiziert haben.

Türkiye Haberleri

Fatih Altaylı'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası!
Çelik: Rum Yönetimi’nin girdiği yol, yüzlerce kilometre hızla duvara çarpma yoludur
‘Gazimağusa İlahiyat Koleji Yapım Projesi Protokolü’ T.C. Resmi Gazete’de yayınlandı
Erdoğan: En gerçekçi çözüm, iki devletin var olduğu modelden geçer