KTDD’den doğru beslenme etkinliği

Kıbrıs Türk Diyabet Derneği (KTDD), 14 Kasım Dünya Diyabet Günü etkinlikleri kapsamında, “Önemli Bir İş; Doğru Beslenme” konulu eğitim etkinliği düzenliyor.

Dernekten yapılan açıklamaya göre,  4 Kasım  Cumartesi günü, Yakın Doğu Üniversitesi katkıları ile, YDÜ Büyük Kütüphane 4. Salon’da yer alacak etkinliğin açılışı saat 13.00’te gerçekleştirilecek.  Konferanslar saat 14.30’da başlayacak.
Açılış konferansında Türkiye Diyabet Vakfı Başkanı Prof. Dr. M. Temel Yılmaz konuşacak. Daha sonra sırasıyla Uz. Dyt. Serpil Özsoy (MSc), Dr. Caner Arca (PhD) ve Uz. Dr. Hasan Sav (MD) sunumlarını yapacaklar.
Konferanslardan sonra “Uzmanına Danışalım; Sorularla Beslenme” etkinliğinde Uz. Dr. Umut Maraşuna (MD), Uz. Dyt. Serpil Özsoy (MSc) ve Yrd. Doç. Dr. Serap Soytaç İnançlı katılımcıların doğru beslenmeyle ilgili sorularını yanıtlayacaklar.

Eğitim Haberleri

Hemşirelik Yüksekokulu mezunları için Yemin Töreni düzenlendi
LAÜ’de Mezuniyet Sonrası Diş Hekimliği Sempozyumu düzenlendi
LAÜ’de Yaratıcı ELT Materyalleri Sergisinin Üçüncüsü düzenlendi
LAÜ Giriş ve Burs Sınavı 17 Mayıs’da yapılacak
LAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kariyer Günleri düzenledi