Lapta Belediyesi’nden kan bağışı kampanyası

Lapta Belediyesi ve Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı işbirliğinde bugün Lapta köy meydanında kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, başta belediye personeli olmak üzere bölge halkının da ilgi gösterdiği kampanyada 81 ünite kan toplandı.

Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, konuyla ilgili açıklamasında, bir gün herkesin kan ihtiyacı olabileceği düşüncesiyle kan bağışı kampanyası düzenlediklerini belirtti. 

Namsoy, şöyle devam etti:
“Kan bağışı için tüm toplumun duyarlı olması gerekir. Toplumumuzda kan ihtiyacı her insanın başına gelebilecek bir olaydır. Bunu böyle düşünerek, kan bağışı kampanyasına katılalım. Bugün belediye olarak 13. kez kan bağışı kampanyası düzenliyoruz. Halkımız da düzenlediğimiz kampanyaya destek verdi. Hem belediye personelime hem vatandaşlarımıza bu duyarlı davranışlarından ötürü teşekkür ediyorum"

Belediyeler Haberleri

Karavezirler, 1.230 ilkokul öğrencisi için eğitim çeklerini müdürlere teslim etti
Sivrisinekler larva döneminde kontrol altına alınıyor
Cadde Dönüşüm Projesi için imzalar atıldı
Değirmenlik Akıncılar Belediyesi yeni hizmet binasının temeli yarın atılıyor
Şenkul: Atık su sorununu kökten çözecek ihaleye yıl sonuna kadar çıkmayı hedefliyoruz