Basketbol Federasyonu, Lefke Avrupa Üniversitesi’ne, YDÜ maçında soyunma odasının durumu nedeniyle bir asgari ücret ceza verirken, gözlemci tarafından rapor edilen LAÜ yöneticisi Akın Celllatoğlu ve YDÜ oyuncu Mandic ise ceza kuruluna sevk edildi.
Tonguç KOTAK
Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Lefke Avrupa Üniversitesi’ne, Yakın Doğu Üniversitesi maçında yaşananlar nedeniyle bir asgari ücret ceza verdi.
Lefke Avrupa Üniversitesi ile Yakın Doğu Üniversitesi arasında geçtiğimiz günlerde oynanan karşılaşmada rakip takımın soyunma odasına sadece 3 tane sandalye konulması ve oyuncuların yerlerde oturması nedeniyle ev sahibi takıma bir asgari ücret ceza kesildi.
Cellatoğlu ve Mandic, Ceza Kuruluna sevk
Bu arada aynı karşılaşmada Lefke Avrupa Üniversitesi yöneticisi Akın Cellatoğlu’nun rakip oyunculara ve YDÜ oyuncusu Mukasin Mandic’in de tribünlere yaptığı hareketler nedeniyle maçın gözlemcisi tarafından rapor edildiler.
Konuyu görüşen Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulu, Cellatoğlu’nun yanı sıra, tedbirli olarak Mandic’i Ceza Kuruluna sevk etti.