Lefkoşa Kaza Tapu Amirliği, bir personelinin PCR testinin pozitif çıkması nedeniyle önümüzdeki hafta kapalı olacak.
Bu dairede işlem yapmak için randevu alan kişiler işlemlerini Gazimağusa ve Güzelyurt Kaza Tapu Amirliklerinde yaptırabilecek.
İçişleri Bakanlığı’nın açıklamasına göre, rutin taramalarda bir personelin PCR testinin pozitif çıkması üzerine tedbir amaçlı, sağlık uzmanlarının tavsiye ve önerileri de dikkate alınarak Lefkoşa Kaza Tapu Amirliği, 6 Eylül Pazartesi gününden itibaren 7 gün süre ile çalışmalarına ara verdi.
Lefkoşa Kaza Tapu Amirliği’nin kapalı olacağı 7 günlük süre zarfında mağduriyet yaratmamak amacıyla Lefkoşa Kaza Tapu Amirliğinde devir ve ipotek işlemleri için randevu almış veya başvuru yapacak tüm vatandaşları bu işlemleri için Gazimağusa Kaza Tapu Amirliği ve Güzelyurt Kaza Tapu Amirliklerine başvurabilecek.
Gündem Haberleri
Arhun: KKTC asgari ücret toplumuna dönüşme yolundadır
Sevgül Uludağ, yarın düzenlenecek törenle son yolculuğuna uğurlanacak
"Kıbrıs’ta iki devlet gerçeği yok sayılarak kalıcı çözüm üretilemez"
Serdaroğlu: Asgari Ücret Saptama Komisyonu’nu derhal toplayın!
Açık artırmayla araç satışı yapılacak