Lefkoşa Kaza Tapu Amirliği’ndeki grev 15 Aralık’a kadar askıya alındı

Sendikalar, dün İçişleri Bakanlığı İskan Müsteşarı ile yaptıkları görüşme sonrasında Lefkoşa Kaza Tapu Amirliği’ndeki grevini 15 Aralık’a kadar askıya aldığını açıkladı.

Kıbrıs Türk Amme Memurları Sendikası (KTAMS), Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (KAMUSEN), Kamu İşçileri Sendikası (KAMU-İŞ) ve Eşit Hak ve Adalet Sendikası (HAKSEN), dün İçişleri Bakanlığı İskan Müsteşarı ile yaptıkları görüşme sonrasında Lefkoşa Kaza Tapu Amirliği’ndeki grevini 15 Aralık’a kadar askıya aldığını açıkladı.

KTAMS Başkanı Güven Bengihan imzasıyla yayımlanan ortak açıklama şöyle;

“Sendikalarımız Lefkoşa Kaza Tapu Amirliği’nde yaşanan sorunların çözümü ile ilgili 18 Kasım tarihinde başlatmış olduğu grevin akabinde dün İçişleri Bakanlığı İskan Müsteşarı ile görüşme yapmıştır. Eksikliklerin bir kısmının giderilmesi için halihazırda adım atılmış olması ve görüşmede, geriye kalan sorunların 15 Aralık tarihine kadar çözüleceğinin beyan edilmesi nedeniyle grevimiz 15 Aralık’a kadar askıya alınmıştır.”

Gündem Haberleri

"Enflasyon rakamları piyasadaki pahalılığı yansıtmıyor"
Kamuda yetkili 5 sendika Maliye Bakanlığı'nda eyleme gidiyor
Erhürman-Holguin görüşmesi bugün gerçekleşecek
Meteoroloji Dairesi'nden Karada ve denizde fırtına uyarısı!
5 gün boyunca yer yer sağanak bekleniyor