Limasol Bankasının yöneticileri ve çalışanları yeni yıl yemeğinde bir araya gelerek bol bol stres atıp keyifli bir kutlama gerçekleştirdi

Limasol Bankasının yöneticileri ve çalışanları yeni yıl yemeğinde bir araya gelerek bol bol stres atıp keyifli bir kutlama gerçekleştirdi

Limasol Bankası yeni yılı Girne Acapulco Resort Hotel’de düzenlenen görkemli bir baloyla karşıladı. Başarıyla tamamlanan yılın yorgunluğunun atıldığı etkinlikte, Limasol Bankası  yönetim kurulu Başkanı, üyeleri, üst düzey yöneticiler ve Limasol grup ailesi  bir aradaydı.

Limasol Bankası Genel Müdürü İlkin Yoğurtçuğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kemaler tarafından karşılanan Limasol grup ailesi, kırmızı halıda anı fotoğrafı çektirerek geceyi ölümsüzleştirmeyi de  ihmal etmediler. Gece, Genel Müdür İlkin Yoğurtçuoğlu’nun yılın değerlendirmesini içeren konuşması ile başladı, 2017 yılında bankanın gerçekleştirdiği etkinliklerin özetini içeren ‘Dolu Dolu 2017 Videosu’ barkovizyon gösterisi ile devam etti. Video ardından söz alan Limasol Bankası Yönetim Kurulu Başkanı  Hüseyin Kemaler bir yılı daha  hedefleri aşarak başarıyla tamamlayan personele özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek sağlık ve mutluluk dolu yeni bir yıl diledi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde 15 yılı aşkın süredir bankaya emek veren personele plaket takdim edildi. Yılın şanslılarının belirlendiği personel hediye çekilişi ile devam eden gecede Ayşegül Zaim ve orkestrası eğlenceye renk kattı.

Yaşam Haberleri

Laçin Serhun, 22. Cadde Ocakbaşı’nda yıllar sonra müzik hayatına döndü
Türkiye’nin En Büyük Havuz Fabrikası Artık Kıbrıs’ta
Dünya Markası Caretta Pool Havuzları şimdi Pools Plus’ta
Cafe Pascucci Lefkoşa yenilendi
Şıklık ve fonksiyonelliği buluşturan YARGICI Mağazası Lefkoşa’da