Londra'da patlama: En az 30 kişi yaralandı

Patlamanın, bölgede yapılan bir Yahudi sokak festivalinde meydana geldiği, festivalde sokakta yakılan şenlik ateşinin patladığı belirtiliyor.

İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyindeki Stamford Hill bölgesinde meydana gelen patlama nedeniyle ilk belirlemelere göre 30'a yakın kişinin yaralandığı bildirildi.

Patlamanın, bölgede yapılan bir Yahudi sokak festivalinde meydana geldiği, festivalde sokakta yakılan şenlik ateşinin patladığı belirtiliyor.

Nedeni henüz bilinmeyen patlamanın şenlik ateşine parlayıcı bir madde veya cep telefonu benzeri elektronik bir cihaz atılması sonucu yaşandığı tahmin ediliyor.

Yaralıların birçoğunun yüzlerinde yanıklar oluştuğu ifade edilirken, olay yerine çok sayıda acil yardım ekibi sevk edildi.

 

Dünya Haberleri

Holguin ile Guterres telefonda görüştü
Nepal'deki sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 1385'e yükseldi
İngiltere dahil 12 ülkeden İsrail'e yaptırım
New York büyüklüğünde alan küle döndü
Chikli: Macron bizi sırtımızdan bıçakladı