“Mahkum olurlarsa bu dava tarihe geçecek”

Afrika Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent ve gazetenin köşe yazarlarından Ali Osman Tabak’ın sanık olduğu karikatür davasında tanık olarak dinlenen Kıbrıs Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Ali Baturay, davaya damgasını vurdu

Afrika Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şener Levent ve gazetenin köşe yazarlarından Ali Osman Tabak’ın sanık olduğu karikatür davasında tanık olarak dinlenen Kıbrıs Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Ali Baturay, davaya damgasını vurdu. 

Savcılığın tanığı olan Kıbrıs Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni Ali Baturay, polisin ifade alırken, Afrika gazetesinin yayınıyla ilgili bilgilendirilmediğini söyledi.

Baturay: Bu kolaj, sayın Erdoğan’a hiçbir şey kaybettirmez

Baturay, meslektaşlarıyla karşı karşıya getirilmesinden rahatsız olduğunu ve davayla ilgili bilgilendirilmesi gerektiğini belirtti. Baturay, Afrika gazetesinde yayınlanan kolaja hoşgörü ile bakılması gerektiğini savundu. 

Baturay, “Bu kolaj, sayın Erdoğan’a hiçbir şey kaybettirmez. Lider olan Tayyip Erdoğan tarihte bir lider olarak anılacaktır ama eğer meslektaşlarım mahkum olursa bu mahkeme tarihe geçecektir” dedi.

Haberin devamı için tıklayınız.

Gündem Haberleri

"Enflasyon rakamları piyasadaki pahalılığı yansıtmıyor"
Kamuda yetkili 5 sendika Maliye Bakanlığı'nda eyleme gidiyor
Erhürman-Holguin görüşmesi bugün gerçekleşecek
Meteoroloji Dairesi'nden Karada ve denizde fırtına uyarısı!
5 gün boyunca yer yer sağanak bekleniyor