MDP Çağdaş çalışma koşullarının en büyük hedefleri olduğunu belirtti

Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP), emek sömürüsüne uğrayan emekçilere çağdaş çalışma koşulları sunmanın en büyük hedefleri olduğunu belirtti

MDP’den yapılan yazılı açıklamada, “Ülkemizde zor şartlar altında çalışan, her türlü emek sömürüsüne uğrayan işçi ve emekçilerimizin, çağdaş ve insani çalışma koşullarına sahip olmaları en büyük hedefimizdir” denildi.

Market ve benzin istasyonlarının bir günlüğüne kapatılması eleştirilen açıklamada, “Kıbrıs 
Rum vatandaşlar tarafından en çok ziyaret edilen noktalar olan marketler ve benzin istasyonlarını kapatmak, ele geçen fırsatı görmezden gelmek ve ülkeye döviz girişine ket vurmak anlamı taşımaktadır” denildi.

MDP açıklamasında ayrıca, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı,  1 Mayıs’ta çalıştırılan emekçilerin karşılığını ödenip ödenmediğini denetlemeye çağrıldı.

Gündem Haberleri

Taçoy’dan akaryakıta zam sinyali!
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü takla attı
Lapta’da hayvan kaçakçılığı!
Özerdağ: Seçim takvimi 7 Ekim’de başlayacak
Ekinci: Genel sağlık sigortasını hayata geçireceğiz