Meclis yine nisap sorunu nedeniyle açılamadı

Meclis Genel Kurulu, Pazartesi nisap yetersizliği nedeniyle tamamlayamadığı birleşimini, bugün de aynı sebeple açamadı.

Meclis Genel Kurulu, Pazartesi nisap yetersizliği nedeniyle tamamlayamadığı birleşimini, bugün de aynı sebeple açamadı.

Pazartesi günkü birleşimi UBP- DP –YDP Azınlık Hükümeti’nin nisap eksiği yüzünden tamamlayamayan Meclis, 24 saat sonraya ertelenmişti. Dün de nisabın sağlanamadığı Meclis Birleşimi bugüne ertelenmişti.

Meclis Genel Kurulu saat 10:15’te ilk deneme girişiminde de yeter sayıyı bulamadı, 10 dakika sonra yeniden toplanmayı deneyecek.

Meclis açılamadan tatile girdi

UBP-DP- YDP Azınlık Hükümeti, Meclis Genel Kurulu’nun bugünkü birleşiminde de nisabı sağlayamadı. Meclis Genel Kurulu’nun ‘olağan’ toplantıları bugün itibarı ile tamamlanıp 1 Temmuz Perşembe günü itibarıyla Meclis tatili başlayacağından, Meclis’in gelecek olağan birleşimi 1 Ekim’de yapılacak

Gündem Haberleri

Otomobil ile Beton Mikseri kafa kafaya çarpıştı
9 ayrı pakette 220 gram! uyuşturucu ele geçirildi
4 kilo uyuşturucu ele geçirildi, zanlı tutuklandı
Sanayi bölgesindeki kaportacıyı soydu
Düzenlenen ortak operasyonda bir kilo uyuşturucuyla yakalandılar