Moskova’dan 93 kilo kaçak nargile getiren iki kişi tutuklandı

Güney Kıbrıs’ta daimi olarak ikamet eden Irak uyruklu 2 kişinin, Larnaka Havalimanı’nda, valizlerinde Moskova’dan getirdikleri 93 kilo kaçak nargile tütünüyle yakalandığı bildirildi.

Fileleftheros gazetesi, toplam değeri 19 bin 478 Euro olan nargile tütünüyle yakalanan 2 Iraklının Larnaka Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldıklarını ve aleyhlerinde 3’er günlük tutukluluk emri verildiğini yazdı.

POLİS YASADIŞI KUMARHANEDE YAKALANDI

Gazete, bir diğer haberinde ise, Limasol’daki bir yasa dışı kumarhaneye önceki gün gece yarısı yapılan baskında, kumar oynarken yakalanan 1 polisin açığa alındığını yazdı.

TAKSİ SÜRÜCÜSÜ NARKOTESTE TAKILDI

Alithia gazetesi de, Baf’ta önceki akşam yapılan çevirmede, 33 yaşındaki taksi sürücüsüne yapılan narkoteste, sürücünün uyuşturucu etkisinde araç kullandığının tespit edildiğini yazdı.
Haberde, sürücünün tutuklandığı kaydedildi.

Güney Kıbrıs Haberleri

"Kıbrıs için endişe edilecek bir durum yok"
Güney Kıbrıs’taki minibüs kazasında 10’u öğrenci 13 kişi yaralandı
Hristodulidis: "Türkiye adaya ne getirirse getirsin, Kıbrıs’ta "işgalci" güçtür"
Hristodulidis: Herhangi bir operasyonun parçası olmaya niyetimiz yok
600 civarında Kıbrıs vatandaşı Körfez ülkelerinde mahsur kaldı