Müteahhit tekneyle yurtdışına kaçarken yakalandı!

Kahramanmaraş'ta yıkılan binalarla ilgili soruşturmada hakkında yakalama kararı çıkarılan bir müteahhit, Marmaris açıklarında tekneyle yurt dışına çıkmaya çalışırken yakalandı.

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6'lık depremler sonrası yürütülen soruşturmalarda yıkılan binaların müteaahitleri ve proje sorumluları gözaltına alınıyor, tutuklu sayısı da artıyor. 

Yakalananlar arasında Marmaris açıklarında tekneyle yurt dışına çıkmaya çalışan bir müteahhit de var. 
Diyarbakır'da yıkılan binalarla ilgili "yapım kusurları ve kolon kesme" iddialarına ilişkin gözaltına alınan 39 şüpheliden aralarında müteahhitlerin de bulunduğu 15 kişi tutuklanmıştı.

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığının 6 Şubat'ta yaşanan depremlerde kentte yıkılan binalardaki kusurların tespitine ilişkin başlattığı soruşturma devam ediyor.

Malatya'da depremde yıkılan binalarla ilgili soruşturma kapsamında 7 zanlı tutuklandı.

Türkiye Haberleri

Türkiye'de en düşük emekli aylığı 20 bin TL olacak
Türkiye’de 2026 bedelli askerlik ücreti 333 bin TL
Ünlülere uyuşturucu operasyonunda yeni dalga!
Fatih Altaylı'ya 4 yıl 2 ay hapis cezası!